Få professionelle præsentationer designet i PowerPoint

Mads Holm Iversen er specialist i at hjælpe dig med at udarbejde professionelle PowerPoint-præsentationer. Hvad enten det er virksomhedspræsentationer, beslutningsoplæg eller produktpræsentationer du har brug for, får du et resultat, der adskiller sig markant fra de standardpræsentationer, man ofte ser med opremsning af facts, mange budskaber og store mængder tekst.

 

Et samarbejde mellem dig og Mads vil i stedet give dig præsentationer, der bl.a.:

  • Formidler en fængende og velstruktureret visuel historie
  • Tager udgangspunkt i og engagerer målgruppen
  • Afspejler gennemarbejdet indhold med prioriteret budskabshierarki
  • Fremstår top-professionelt grafisk

 

Et af specialerne hos Convinced er salgspræsentationer der er målrettet virksomhedernes eksportmarkeder.

Mads har et langvarigt samarbejde med Eksportforeningen om kurser i effektive salgspræsentationer.

 

Blandt kunderne på konsulentydelser hos Convinced er:

Danske Bank, Ørsted, LEGO, Arla, Telenor, Udenrigsministeriet, Dansk Energi, Ferrosan, Johnson Controls, PWC, Årstidens Arkitekter, Reklamebureauet Happy & Co., IFU, Københavns Kommune, Tænketanken DEA, Vækstfonden, SENSE A/S, GPS Location, NOVEDAS MITAS, DAFA, Realkredit Danmark, CC Jensen, A2SEA, Nestlé m.fl.

 

Du kan nedenfor se evalueringer og kommentarer fra kunder:

Danske Bank

"Mads har leveret på absolut højeste niveau. Han har nytænkt vores præsentationer så de idag er visuelt på et niveau, der er mange gange højere end tidligere."
Lars Kristian Olsen, Kundechef, Danske Capital
(Klik her for at læse evaluering)

Telenor

"Mads har formået, at sætte sig ind i vores tanker og idéer og bringe viden udefra ind, til benefit for det samlede koncept. Mads har med sin energi og gennemførte professionalisme, været til stor inspiration og læring i kickoff af vores nye koncept."
Jan Rasmussen, Director, Telenor
(Klik her for at læse evaluering)

 

Kemira

”Mads har været helt fantastisk. Opgaven er løst væsentligt bedre end jeg overhoved havde turde håbe på. Mads var i stand til, på rekordtid, at sætte sig ind i endog meget tekniske problemstillinger og få dem konverteret til et let forståeligt og meget effektiv præsentationsmateriale.”
Hans Christian Mengel, Salgsdirektør, Kemira
(Klik her for at læse evalueringen)

 

DONG Energy

”På trods af mit jyske sind har jeg givet maks karakter hele vejen igennem. Den præsentation, du henviser til var virkelig god og vi har brugt den i flere afarter siden. I øvrigt har både Pernille og Maria fået rigtig meget ud af din undervisning.”
Vicepresident og HR-direktør Hanne Blume, DONG Energy
(Klik her for at læse evaluering)

 

Prisvindende præsentation: Universal Robots

"Endnu en gang tak for et super godt og ikke mindst inspirerende samarbejde, som jo mundede ud i en stor succes. Jeg har fået forskellige tilbagemeldinger, og der er stor ros til præsentationen (dig) og Enricos performance."
Marketing Manager Marianne Brorson, Universal Robots
(Klik her for at læse evaluering)

 

Udenrigsministeriet

"Convinced har god forståelse for Udenrigsministeriets/Eksportrådets opgaver og kan dermed formidle vores budskaber i præsentationen på en super enkel, stærk, visuel og professionel måde, der ligger udover vores egne tekniske formåen."
Chefkonsulent Therese Hermann, Udenrigsministeriet
(Klik her for at læse evaluering)

 

LEGO

"Convinced udarbejdede en fængende præsentation af LEGO's Build The Change koncept: Build the change er en event, hvor LEGO i samarbejde med partnere inviterer børn og familier til at bygge fremtidens by med 500 kg LEGO."
Event Manager Camilla Torpe, LEGO
(Klik her for at læse evaluering)

 

Telenor

"Mads har lavet en 'second-to-none' præsentation for os."
Anders Nørregaard, salgsdirektør, Telenor
(Klik her for at læse evaluering)

 

DAFA

"Vi fik nogle små film med i præsentationen, hvilket gjorde den langt mere levende og dynamisk - det ville vi aldrig selv have fundet på... Vi havde selv forsøgt at lave præsentationerne, men Convinced løste opgaven på langt under 50 % af tiden, vi selv havde brugt. Mads fanger kernen i det, som skal kommunikeres lynhurtigt - og forstærker det.

PowerPoint præsentationer anvendes meget - men de fleste er kedelige - de undervurderes selvom de er ekstremt vigtige for virksomhedens kommunikation - Convinced forstår at øge effekten af din præsentation mange gange."
Salgs- og marketingdirektør Carsten Krogh Hansen, DAFA
(Klik her for at læse evaluering)

 

Johnson Controls

”Havde et kort møde med Mads, hvor opgaven / ønsket blev gennemgået. Samarbejdet har været godt og konstruktivt. Første gang at jeg føler, at jeg fra en konsulent fik noget uden selv at skulle præstere en masse. Mads har virkelig været til en stor hjælp. "Story line" blev sammenhængende og let at kommunikere.”
Direktør Ejner Brodersen, Johnson Controls A/S
(Klik her for at læse evaluering)

 

SENSE A/S

"Mads udviklede i samarbejde med mig, vores præsentation til Vækstfondens årsmøde. Convinced var behjælpelig med design, kreativitet og budskaber. Convinced har haft en væsentlig rolle i at simplificere og gøre vores præsentation skarp."
CEO Peter Mørch Eriksen, SENSE A/S
(Klik her for at læse evaluering)

 

Københavns Kommune

”Vi fik lige præcist det af Mads som vi havde håbet på - en vitaminindsprøjtning af præsentationsteknisk kunnen, nye øjne og solid formidlingserfaring.

Det har været en nydelse at arbejde med Mads fordi han er fleksibel og tilpasningsdygtig - og så evner han at samarbejde på en humoristisk facon og inddrage den humor i præsentationen på en faglig måde.

Med en minimum af sparring kunne Mads formidle vores budskaber og tilgange på en måde der resonerede markant bedre hos vores målgrupper. Jeg vil bestemt anbefale Convinced til folk med behov for præsentationsassistance - og det er ikke så få - og så håber jeg selv på at udbygge mit kendsab på et kursus senere hen.”

Projektleder Rune Kier, Københavns Kommune 
(Klik her for at læse evaluering)

Vil du gerne se, hvad andre virksomheder synes om at samarbejde med Convinced? Så klik nedenfor og se 2 videocases med eksempler på opgaver og få et levende indblik i arbejdsprocessen.

SE FILM

Har du brug for hurtig inspiration til din næste præsentation?
Og vil du investere 3 minutter af din tid? Så klik her og bliv godt klædt på med de 3 gratis videolektioner af 1 min. varighed hver.

SE FILM