Skil dig ud fra mængden

Præsentationsteknik har aldrig været vigtigere end nu.
I vores moderne informationssamfund bliver vi konstant mødt med et utal af budskaber – og netop derfor kræver det en særlig indsats at nå vores målgruppe.

Hos Convinced lærer du at bruge PowerPoint til at forstærke din kommunikation på en måde, så dit publikum forstår dine budskaber og kan huske dine pointer. Efter et kursus i præsentationsteknik vil du skille dig ud fra mængden og forbedre din evne til at:

  • skrue op for din personlige gennemslagskraft
  • inddrage dit publikum
  • erstatte punktopstillinger og opremsning af facts med kommunikative slides

Mads Holm Iversen får i evalueringerne fra præsentationsteknik kurserne en gennemsnitlig score på 9,6 på en 10-punktsskala fra kursusdeltagerne (Klik her for at se evalueringerne).

"Mads har en utrolig evne til at formidle sin enorme kompetence på en underholdende og lærerig måde. Deltagernes kommentarer rakte fra "jeg føler virkelig at jeg fik noget med hjem" til "jeg har stadig begge arme over hovedet af begejstring". Mads er den klart højest scorede underviser hos os. vi glæder os til at samarbejde med Mads i fremtiden"

Sebastian Schwarz, Network Director, Eksportakademiet

Metoder

"Hjerneforskning viser, at vi i løbet af de første 3 minutter skal have skabt et meget stærkt incitament hos publikum til at lytte. Ellers mister de interessen og deres koncentrationsevne."*

Derfor vil vi på kurserne fokusere meget på metoder til at skabe effektive indledninger på dine præsentationer. Du vil også lære en række andre kommunikationsværktøjer, der giver dig bedst mulig forudsætninger for at skabe succesfulde præsentationer.

Hos Convinced får du metoder til at anskue din præsentation som et "story board", dvs. på samme måde som Hollywood planlægger film. Du sætter scenen, udvikler handlingen og laver en god afslutning.

På kurserne vil du også lære at planlægge, sammensætte og fremføre dine egne præsentationer. Desuden vil du forbedre din evne til at udarbejde præsentationer for andre samt at afholde præsentationer, som andre har udarbejdet for dig.

*Professor Richard E. Mayer: "Multimedia Learning"