Analyse

Best Practice for online- og hybridmøder

Vi “elsker hjemmearbejde” – men “hader hybridmøder”. Det er sat spidsen en af konklusionerne i en ny analyse fra Mads Holm Iversen, adm. direktør i Convinced.

Analysen viser, at medarbejderne foretrækker at alle deltager på samme vilkår i online-møderne. Altså at alle deltager i de virtuelle møder med egen PC og webcam – istedet for hybridformatet, hvor en delmængde af mødedeltagerne sidder sammen fysisk.

Det er ikke ensbetydende med, at organisationer skal undgå hybridmøderne, men det er et vink med en vognstang om, at facilitering og mødeledelse i online-møderne er ekstremt vigtig.

”Virtual Presentation & Facilitation Skills" er et af de mest effektive kurser, jeg har været på. Mads har min varmeste anbefaling.”

Julie Havgaard Jespersen,
Chefkonsulent DI Global Talent & Mobility

 

Kurser

Virtual Presentation & Facilitation Skills

Hos Convinced kan du få kurser og rådgivning i alle facetter af de effektive online-møder.

Lige fra det hyppige setup med hjemmekontoret til det professionelle online-studie hvor lys, lyd og kameravinkler er optimerede til at få dig og din virksomhed til at skille sig ud fra mængden – og skabe digital wauu-effekt.

Det lærer du på kurserne

På kurserne simulerer vi online-møde situationen, hvor du og eventuelt dine kolleger får personlig sparring i forhold til:

"Sjældent har jeg oplevet mere relvant input. Tankevækkende, provokerende og inspirerende indlæg – Spot-on."

Michael Lund, CEO Damstahl

 

Inspiration

Professionalisering af online-møder

Jeg har løbende arbejdet med at professionalisere mine onlinemøder, kurser og webinarer.

Når man som jeg holder kurser fra 09.00-16.00 online, så kræver det meget variation, teknik og effektiv facilitering for at holde deltagerne engagerede.

Men det er faktisk lykkes, at bringe evalueringerne af online-kurserne næsten på niveau med de fysiske.

Og nøglen til at det lader sig gøre er mit online-studie.

Du kan her få en guided tur i studiet, og du er velkommen til at ringe eller skrive til mig hvis du har spørgsmål eller ønsker inspiration til dit online-setup.

 

Evalueringerne viste, at vores graduates, der havde siddet sammen på en online-forbindelse i Århus havde være næsten lige så engagerede, som dem der havde oplevet Mads fysisk/live på København-kontoret. Godt gået!"

Marianne Klercke, Talent Development Consultant TDC Group

 

mads-convinced-online-presentations
mads-convinced-online-presentations-studio
mads-convinced-online-presentations-monitor

Det siger kunderne

dsv-logo-referencer

"Vi har brugt Convinced til både træning og udvikling af vores salgs- og rådgivningspræsentationer i DSV Air & Sea. Her har Mads, i begge tilfælde, været super god til at udfordre os på kundens vinkel og hvad vores ydelser faktisk betyder for dem. Samtidig har han givet os gode råd til, hvordan vi skal kommunikere det – både i online-møder & når vi møder kunden fysisk."
Senior Director, Jesper Petersen, DSV - Air & Sea

orsted-logo

"Mads' course "Virtual Presentation Skills" was helpful and entertaining at the same time. I learned how to get the most from my presentations using the techniques Mads taught us. Moreover he was able to create a nice and warm environment among the participants. I would definitely recommend this course."
Manuel Marraccini, Measurement Engineer, Ørsted

telenor-1

"I forbindelse med opstart af tekniske webinarer i Telenor har vi haft stor glæde af Mads' viden og ekspertise. Mads formår med udvikling af den rigtige storytelling og fokus på deltagernes fremtoning under webinaret at skabe en vedvarende interesse og interaktion under hele webinaret. Der er stor ros og en klar
anbefaling herfra."

Louise Spaabæk Pasgaard, Senior Manager, Telenor

di-logo

"Der er ingen tvivl om at vores kursus i "Virtual Presentation & Facilitation Skills" med Mads er et af de mest effektive kurser omhandlende præsentationer og performance jeg har været på. Mads har min varmeste anbefaling."
Julie Havgaard Jespersen,
Chefkonsulent DI Global Talent & Mobility

tdc-logo

"Mads har trænet vores graduates over to dage, som vi afviklede både fysisk og virtuelt. Mads har formået at engagere, inspirere og involvere en stor, divers gruppe af graduates. Da vi evaluerede viste det sig, at vores graduates, der havde siddet sammen på en online-forbindelse i Århus havde være næsten lige så engagerede, som dem der havde oplevet Mads fysisk/live på København-kontoret.
Godt gået!"

Marianne Klercke, Talent Development Consultant TDC Group

danish-export-frontpage

"Mads har været en gennemgående underviser i vores omfattende team omkring ONLINE SALG til det TYSKE MARKED. Mads har vist danske eksportvirksomheder, hvordan B2B DIGITALE SALGSMØDER gøres mere levende, målrettet og værdifuld - og undervisningen har fået flere af vores projektdeltagere til at rykke sig fra A til B til C. Jeg kan på det kraftigste anbefale dig at bruge tid sammen med Mads, da digitale salgsmøder er kommet for at blive."
Andreas Julskjaer Pedersen, Head of Danish Export –
Water / Project Manager, Danish Export Association

orsted-logo

"I have just participated in the course "Virtual Presentation Skills" that was facilitated 100% online. Mads delivered a great training, he was able to teach me a lot about Virtual Presentation Skills and I have been able to adapt my own training and teaching material and create presentations that delivers the material well and look professional. The course is interesting and entertaining and I can only recommend it to anyone who needs to create presentations online."

Geske Bittner, Offshore Site Assistant, Ørsted Germany

cc-jensen-logo-reference

"Vi har brugt Mads Holm Iversen igennem en årrække til at lave vores PowerPoint-præsentationer og med meget stor succes, da han er eminent til at visualisere og overlevere et budskab. Senest har Mads præsenteret os for sit eget studie set-up for professionalisering af online kurser og video produktion. Det har nu resulteret i, at vi har investeret i professionelt udstyr og opbygger vores eget studie i virksomheden til at lave video og
køre webinarer."

Salgsdirektør Ulrich Ritsing og Corporate Trainer
Steffen D. Nyman, C.C.JENSEN

guldmann-logo-referencer

"I forbindelse med opstart af online træningssessioner for kunder og ikke mindst vores interne on-boarding program har vi haft stor glæde og udbytte af Mads' viden og ekspertise på området. Mads har inspireret og bidraget til, at vi har flyttet os markant i den sammenhæng. En klar anbefaling herfra."

Helle Fink Løwenstein, Product Marketing Manager,
Guldmann A/S

di-logo

"Jeg fik rigtig meget ud af kurset "Virtual Presentation Skills", som Mads har afholdt hos os i Dansk Industri. Jeg er overrasket over, hvor mange fede virkemidler vi fik med, som kunne bruges i præsentationer & online-møder med det samme. Jeg har anbefalet kurset til flere af
mine kolleger."

Ida Andersen, Konsulent, Dansk Industri