Personlig coaching

Hvis en vigtig præsentation kan afgøre om du:

  • Får den store ordre
  • Den nye kunde
  • Differentierer din organisation fra alle de andre

 

Så kan et kombineret forløb med Convinced direktør Mads Holm Iversen forøge din slagkraft.

Forløbet kombineres således, at Mads i tæt samarbejde med dig udarbejder din personlige præsentation, så budskaberne fremstår knivskapt og samtidig passer til din personlige stil og integritet.

Dit ejerskab til - og din stolthed over – at levere din præsentation er afgørende for at du brænder igennem. Nøglen til maksimal gennemslagskraft og balance mellem dig og præsentationen er: Træning, træning, …

 

Hvad siger kunderne?

Her er et par eksempler på kunder, der har kombineret konsulentbistand til konkrete præsentationer med efterfølgende træning:

”Mads han sammen med os udviklet et koncept der absolut differentierer os fra andre selskaber i branchen. Mads har med sin energi og gennemførte professionalisme været til stor inspiration og læring i kickoff af vores nye koncept.”
(Læs hele evalueringen her)

Salgsdirektør Jan Rasmussen, Telenor

 

”Mads har nytænkt vores præsentationer. De personlige tilbagemeldinger har været grundige og har rykket os til nye højder.”
(Læs hele evalueringen her)

Kundechef Lars Kristian Olsen, Danske Bank

 

”Mads behersker coaching disciplinen til perfektion. Jeg vil absolut anbefale Mads til andre. Han behersker alle relevante discipliner der er involveret i, at lave en slagkraftig præsentation.”
(Læs hele evalueringen her)

Salgsdirektør Hans Christian Mengel, Kemira