Eksportforeningens Eksportakademi

”Det har været en stor fornøjelse at have Mads som underviser på Eksportforeningens Eksport Akademi på seminaret ’PRÆSENTATIONSTEKNIK i verdensklasse’. Arrangementet for de 65 deltagende eksportsælgere var super godt forberedt, velstruktureret og professionelt gennemført. Mads har en utrolig evne til at formidle hans enorme kompetence på en underholdende og lærerig måde. Deltagernes kommentarer rakte fra ”kanon inspirerende”, over ”jeg føler virkelig jeg fik noget med hjem” til ”jeg har stadig begge arme over hovedet af begejstring”. Mads er den klart højest scorede underviser hos os, og vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet med Mads i fremtiden”

Sebastian Schwarz, Network Director, Eksportforeningen

 

DONG Energy

”Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Mads Holm Iversen om en konkret præsentation, som vi skulle lave på en større international konference. I løbet af den dag, vi tilbragte med Mads blev vores præsentation væsentlig skarpere, budskaberne tydeligere, grafikken smartere og vi fik en række konkrete præsentationsteknikker, som gjorde at vi kunne levere en top professionel præsentation. Vi kan varmt anbefale sparring med Mads Holm Iversen”

Gry Egstrup & Charlotte Bryldt Theisen, People & Development DONG Energy

 

Ferrosan A/S

"I forbindelse med et netværksmøde havde jeg den store oplevelse at blive taget på en 'tour de force' gennem Kina's udvikling.

Mads gav et super inspirerende indblik i landets fremtidige potentiale og historiske storhed - krydret med et overvældende show bestående af lyd og billeder.

Det var fremragende, og det gav samtidigt et indblik i Mads’ kommunikationsfirma - Convinced – og de præsentationsteknikker han selv benytter og underviser i.

Efterfølgende har vi hos Ferrosan efterspurgt både undervisning i præsentationsteknik og konsulentbistand til at arbejde med nogle af de præsentationer vi benytter. Mads har medvirket i et multi-project, hvor flere øst & sydeuropæiske lande skulle ind under en fælles præsentationsprofil, og hvor indlægsholderne samtidig skulle inspireres til en effektiv præsentationsteknik.
Også dette klarede Mads på kort tid og til vor store tilfredshed.

Jeg kan klart anbefale Convinced."

Salgsdirektør Michael Møller Jensen , Ferrosan International A/S

 

Tænketanken DEA

"I Tænketanken DEA er vi afhængige af at kunne formidle komplicerede problemstillinger og tunge analyser uden at tabe vores publikum undervejs. Derfor er vi ikke i tvivl om den værdi vores seminar med Convinced har givet vores medarbejdere. I løbet af et inspirerende seminar gav Mads Holm Iversen os en række udviklingsmuligheder, der kan styrke DEAs kommunikation og identitet. Seminaret har således givet os mange gode værktøjer til at lave inspirerende og levende præsentationer, til glæde for både os og vores publikum. På tværs af medarbejdergruppen var der udtalt tilfredshed med forløbet, og vi kan kun anbefale at tage en dag ud af kalenderen i selskab med Mads Holm Iversen. Man fortryder det ikke."

Stina Vrang Elias, Adm. Direktør i Tænketanken DEA

 

Reset Works

”Hej Mads,

Som storforbruger af PowerPoint-præsentationer i over 20 år, var det en god oplevelse at lytte til din præsentation. Har hørt om dig, fordi jeg er i bestyrelsen for FUHU/DEA bl.a. sammen med adm. direktør Stina Vrang Elias fra DEA, hvor du for nylig afholdte kursus i præsentationsteknik.

Har altid haft som mantra, at det der fylder mere end 5 slides ikke er værd at høre om... Dog kan en gammel hund altid lære nye kunster, og jeg har prøvekørt dine skabeloner og storyboard filosofi, og det er den helt rigtige tilgang."

Fritjof Lind, Direktør, Reset Works

 

PMC Technology

”Jeg har nu ved to lejligheder oplevet Mads Holm Iversen som indlægsholder - først om Kina og dernæst om præsentationsteknik. Begge indlæg er langt ud over det sædvanlige i forhold til formidling, faglighed, underholdning, relevans og professionalisme.

Som koncerndirektør i den svenske industrikoncern PMC Technology, har jeg ansvar for selskaberne i Danmark, Kina, USA og Indien samt for alle vore kunder i vindmøllebranchen. Her leverede Mads med multimedieforedraget om Kina "Fra Mao til Money" en lang række relevante analyser og perspektiver på Kina. Både kommercielt, kulturelt, historisk og politisk.

Efter min oplevelse af foredraget om Kina inviterede jeg Mads til at holde et foredrag om præsentationsteknik for min ledergruppe i PMC. Også i dette foredrag, der i praksis fungerede som et kursus, levede Mads Holm Iversen til fulde op til sine egne idealer og mål om professionel og relevant viden serveret på en fængende og medrivende facon.

Min ledergruppe og jeg fik en række meget konkrete og operationelle kommunikationsværktøjer, som vi helt givet vil benytte i det daglige til at lede og samarbejde med vore udenlandske kollegaer i de lokale selskaber samt til at kunne begå os på de bonede gulve hos kunder og samarbejdspartnere over alt i Verden.

Begge foredrag er en oplevelse ud over det sædvanlige, som jeg varmt kan anbefale til både ledere og medarbejdere. I VL grupper og i virksomheder”.

Koncerndirektør Erik Holst, PMC Technology A/S

 

Vækstonden

”Tak for en flot præsentation på vores årsmøde. Vi har netop modtaget de første resultater af evalueringen. Du får en meget, meget flot score, som vi sjældent ser! I alt 1200 personer deltog i det, der blev vores 18. og til dato mest succesfulde årsmøde. Det er kun muliggjort af mange stærke individuelle præstationer, og her har du spillet en afgørende rolle. Det vil jeg gerne takke dig for.”

Adm. direktør Christian Motzfeldt om indlægget af Mads Holm Iversen fra Concinced.dk ved Vækstfondens årsmøde

 

FluimediX

Hej Mads

Jeg har pitchet min højteknologiske virksomhed i ind og ud –land i nu snart 10 år og jeg har i den forbindelse set mangt og meget. Hvis blot 10% af dine leverede råd og pointer er nået igennem til de 1200 tilhørere i går, vil niveauet være løftet betragteligt.

Adm. direktør Tomas Ussing, FluimediX

 

Evalueringer fra deltagere ved præsentationsteknik kurser af 2 dages varighed

"På en skala fra 1-10, hvor 10 er bedst, så er Mads en 12'er i det hele! Kompetent, pædagogisk, superengageret og involverende"

Julie Rosenkilde Ortmann, HR konsulent & freelance skribent

Dansk Røde Kors

Jeg har netop deltaget i et åbent kursus i præsentationsteknik af to dages varighed, der blev afholdt på Hotel Kong Arthur og arrangeret af Convinced.

Kurset har ændret min tilgang til præsentationer, og jeg er blevet grebet af de nye teknikker, jeg har lært til at udarbejde visuelle og mere fængende præsentationer.

Mads har en suveræn undervisningsform, der hele tiden holder kursisterne fangede og engagerede.

Kurset vil give mig god inspiration til min kommunikation i fremtiden og jeg vil videreformidle de nye teknikker til mine kolleger/samarbejdspartnere.

Margrethe Lillelund, HR/løn Konsulent, Dansk Røde Kors

Institut for Business to Government

”Mads formår at sætte PPT i et helt nyt perspektiv. Et kursus hos Convinced har givet mig værktøjer til at skabe iøjefaldende og inspirerende præsentationer, der hæver sig niveauer over den normale standard. Jeg kan absolut give mine bedste anbefalinger til professionelle virksomheder, der ønsker at optimere deres eksterne formidling”

Projektleder Britt Kastbjerg Jensen

Dansk Industri

”Mads fik etableret den brændende platform og fik motiveret os som deltagere til at forstå vigtigheden af kursets indhold. Vi lærte at strukturere præsentationer med gode noter og tydelig information. Og selv om billeder kan tale deres tydelige sprog, så skal strukturen være logisk og argumenterne overbevisende. Mads er en stjerne-underviser, hvilket jeg mener at kunne udtale mig om som underviser gennem 25 år".

Marianne Edler von Eyben, Chefkonsulent

Falck

"Meget engageret og venlig underviser. Følte mig på intet tidspunkt udstillet, når jeg præsenterede".

Ulla Silbye, Konsulent Falck A/S

Børns Vilkår

”Tak for en rigtig god dag. Allerede her dagen efter har kurset resulteret i de første forandringer her i Børns Vilkår. Super med bøger, links og redskaber. Det hele er lige til at trække på, når input og ny viden skal deles med kolleger og ledelse.”

Ole Abildgaard Mikkelsen, Senioranalytiker Børns Vilkår

Eksporthåndbogen

"Han er meget fagligt dygtig, kompetent, engageret, god til at lytte og involvere os. Jeg var glad for den konstruktive feedback, jeg fik. Jeg kunne også godt lide, at programmet var relativt komprimeret, og at der var en fed øvelse om aftenen. Gav mening og var samtidig sjov".

Anette Suhr Rasmussen, Eksportkonsulent v. Eksporthåndbogen

Byggematerialebranchen

"Underviseren er inspirerende, engageret, positiv, faglig dygtig og forstår at kommunikere sit budskab. Jeg er meget begejstret".

Bjarke Fjeldsted, Konsulent i Byggematerialebranchen

Dansk Industri

"Det er meget lærerigt at bruge de kommunikationsværktøjer, vi lærte på vores egne præsentationer. Det var med til at give kurset ekstra kvalitet, idet tingene jo så kan anvendes direkte. Men det var også meget lærerigt og relevant at skulle forsøge at skabe en præsentation, som en anden skal afholde. Det giver en særlig god indsigt i virkemidler og "no-go's". Og man mærker på sin egen krop, hvad man kan komme til at udsætte sin chef for"

Charlotte Andresen Vilsholm, Konsulent Dansk Industri

referencer

Vil du gerne se, hvad andre virksomheder synes om at samarbejde med Convinced? Så klik nedenfor og se 2 videocases med eksempler på opgaver og få et levende indblik i arbejdsprocessen.

SE FILM