Foredrag med Convinced

Mads Holm Iversen tilbyder foredrag, der benyttes ved konferencer, kundearrangementer, gå-hjem-møder eller som input på workshops og kurser.

”Jeg har nu ved to lejligheder oplevet Mads Holm Iversen som indlægsholder - først om Kina og dernæst om præsentationsteknik. Begge indlæg er langt ud over det sædvanlige i forhold til formidling, faglighed, underholdning, relevans og professionalisme.

Jeg kan varmt anbefale begge foredrag til både ledere og medarbejdere, VL grupper og virksomheder”

Koncerndirektør Erik Holst, PMC Technology A/S

Præsentationsteknik, McKinsey's pyramideprincip og Giganten Kina
Du kan vælge mellem tre temaer:

  • Top Down Communication - professionel kommunikation med McKinsey's pyramideprincip
  • Præsentationsteknik med Power og Pointe
  • Kinaforedraget Fra Mao til Money 

McKinsey's pyramideprincip lærer toplederen at kommunikere effektivt og professionelt, Præsentationer med Power og Pointe lærer dig på underholdende vis de vigtigste principper i præsentationsteknik, mens Fra Mao til Money viser Kinas væksteventyr. Læs nere på www.kinainfo.dk

Foredraget er oplevet af mere end 50.000 personer i ind- og udland.

Kontakt Convinced hvis du har særlige behov, ønsker eller ideer - så sammensætter Mads Holm Iversen et skræddersyet koncept.

 


"På en skala fra 1-10, hvor 10 er bedst, så er Mads en 12ér i det hele.
Kompetent, pædagogisk, superengageret og involverende.”

Julie Rosenkilde Ortmann, HR Konsulent

Foredrag på Vækstfondens Årsmøde - et eksempel
Du kan nedenfor se et filmklip fra et præsentationsteknik-foredrag på Vækstfondens Årsmøde 2012, som foregik i Øksnehallen i København med 1200 deltagere. Foredraget blev kombineret med en konkurrence, hvor tre virksomheder dystede om at levere den bedste præsentation og publikums gunst. Mads Holm Iversen coachede virksomhederne op til konkurrencen - adm. direktør i Vækstfonden, Christian Motzfeldt, kommenterer: